Roland V-4EX

Roland V-4EX

V-4EX:4-kanalni digitalni video mikser sa efektima Video mixer sa HDMI ulazima i izlazima, USB streamingom i ugrađenim multiviewerom sa kontrolom preko dodira ekrana.
Jednostavnost i kvalitet slike i web streaming - V-4EX je poboljšana verzija legendarnih V-4 i V-8 miksera koja poseduje i HDMI ulaze i izlaze, progressive internu obradu slike, audio embedding, USB streaming i touch monitor.
Roland V-4EX unapređuje standard koji je postavio V-4 četvorokanalni video mikser u prvom redu time što poseduje HDMI ulaze i izlaze, USB streaming za web, HDCP funkcionalnost, touch multi-viewer, i audio embedding. Ove mogućnosti su dodate na ionako moćne osnove kao što su efekti i jedinstveni korisnički interfejs koji je od V-4 napravio jednog od najprodavanijih video miksera svih vremena.

Mogućnosti:

 • 3 ulaza (HDMI/Composite) + 1 ulaz (do 1080p HDMI/RGB/Component/Composite)
 • PGM izlaz (do 1080p HDMI + RGB/Component + Composite) + PVW izlaz (PVW/Multiviewer)
 • 480p/576p Progressive interna obrada slike
 • Ugrađeni multiviewer sa kontrolom na dodir
 • Ugrađeni frame synchronizeri na svim ulazima
 • Scaleri na CH 4 i Output izlazu
 • 259 Tranzicija i 148 Efekata
 • HDCP kompatibilan
 • Audio Embedding
 • Audio Mixer & Delay -do 4 frejma
 • USB Streaming izlaz za streaming na web
 • Video mixer sa HDMI ulazima i izlazima, USB streamingom i ugrađenim multiviewerom sa kontrolom preko dodira ekrana.
  Univerzalnost Roland V-4EX i jedinstvene mogućnosti koje poseduje omogućuju mu primenu na raznim mestima, klubovima, koncertima, priredbama, sastancima, prezentacijama, venčanjima, obrazovanju i sportskim centrima, kao i sportskim događajima. V-4EX je kompaktan mikser i pogodan je za korišćenje na terenu, isto koliko i u studijskom okruženju.
  Osim mnoštva video efekata, možete koristiti kontrole za podešavanje istih na svakom busu i master output. Osim miksa videa poseduje audio embeding (spojeni audio sa video signalom), preview monitor i USB izlaz za streaming za web. Prva 3 ulaza su kompozitni (BNC) ili HDMI a četvrti ulaz prima HDMI, RGB/komponentni ili S-video. Izlaz je skalirani HDMI, RGB/component ili SD kompozitni sa dodatnim HDMI izlazom za eksterni preview monitor. Roland V-4EX poseduje stereo RCA audio ulaz (činčevi) koji omogućuje da se spoji audio za HDMI izlaz i USB streaming. Izuzetno je jednostavno povezati ga na kompjuter pošto se prepoznaje kao USB Video/Audio uređaj. Moguće je i snimiti izlaz pomoću Rolandovog besplatnog Video Capture for Windows programa ili na Macintoshu pomoću Quicktime programa.
  Namenjen za miks uživo i streaming za web, Roland V-4EX poseduje audio embedding pa i audio mikser sa maksimumom od 4 frejma delaya kako bi se sinhronizovao zvuk sa slikom. Podržava i HDCP video pa se može miksati i zaštićeni materijal kao što su npr slike sa video konzola i Blu-ray playera. Prva 3 HDMI ulaza prihvataju video rezolucije do 480p/576p dok četvrti HDMI ulaz prihvata do 1080p i RGB do WUXGA (1920x1200). Iako je interna obrada signala SD, izlaz se može skalirati na rezolucije do 1080p ili čak 1920x1200.

  Betting site http://cbetting.co.uk more info for Paddy Power Offers