Naše usluge

NAŠE STRUČNE USLUGE

Zašto odabrati nas?

Jan Audio pruža sveobuhvatne usluge tehničke realizacije za sve vrste događaja, koristeći najmoderniju opremu i vrhunsku stručnost kako bismo osigurali da svaki događaj bude nezaboravan. Naš tim posvećenih profesionalaca je ovde da zadovolji vaše specifične potrebe i pruži vam najbolju moguću uslugu. Specijalizovani smo za tehničku realizaciju ozvučenja, dizajn svetla, postavljanje bina i aluminijumskih konstrukcija.

0

Godina rada

0 +

Realizovanih projekata

0 +

Zadovoljnih klijenata

DOGAĐAJI KOJE MOŽEMO TEHNIČKI DA REALIZUJEMO

Iznajmljujemo sve vrste profesionalne opreme

Pružamo sveobuhvatne usluge u organizaciji događaja koji ostavljaju nezaboravan utisak i koji se pamte. I na otvorenom i u zatvorenom prostoru.

Iznajmljenu opremu prati naš tim obučenih profesinalaca koji je garant vrhunskog scenskog audio i vizuelnog iskustva.

Koncerti

Bez obzira na veličinu ili žanr, naš tim ima bogato iskustvo u tehničkoj realizaciji koncerata. Koristimo najkvalitetnije zvučne sisteme, uključujući JBL Vertec line array sisteme, PowerSoft pojačala, dbx procesore i Soundcraft miksete, kako bismo postigli jasan, kvalitetan i prirodan zvuk. Naš cilj je da svaki koncert bude nezaboravno iskustvo za publiku i izvođače. Pored vrhunskog ozvučenja, nudimo i impresivnu rasvetu koja doprinosi ukupnom doživljaju i atmosferi koncerta. Naša stručnost i pažnja prema detaljima osiguravaju da vaš koncert bude uspešan i da ostavi trajan utisak.

Festivali

Organizacija festivala zahteva posebno pažljivo planiranje i tehničku realizaciju. Naš tim stručnjaka posvećen je osiguravanju da svaki aspekt vašeg festivala bude besprekorno izveden. Od postavljanja bine i aluminijumskih konstrukcija, preko ozvučenja i rasvete, sve do najfinijih tehničkih detalja, mi brinemo o svemu. Uz pomoć naše inteligentne rasvete ROBE Show Lighting i konvencionalne rasvete, kreiramo spektakularne svetlosne efekte koji doprinose jedinstvenoj atmosferi festivala.

Korporativni događaji

Organizacija korporativnih događaja zahteva posebnu pažnju prema detaljima i tehničkoj perfekciji. Bilo da je u pitanju konferencija, seminar, korporativna promocija ili proslava, naš tim je tu da obezbedi vrhunsku uslugu ozvučenja, rasvete i postavljanja bine. Naš cilj je da svaki korporativni događaj odražava profesionalnost i prestiž vaše kompanije.

Doček Nove godine

Specijalizovani smo za tehničku realizaciju dočeka Nove godine, pružajući spektakularno ozvučenje i rasvetu koja će učiniti da vaša proslava bude nezaboravna. Naša oprema i stručno osoblje osiguravaju da svaki aspekt događaja bude besprekorno organizovan, ostavljajući trajan utisak na sve prisutne.

Zainteresovani ste da organizujete neki specifičan događaj?

Otvoreni smo za prijem upita za tehničku realizaciju različitih događaja. Bez obzira na vrstu ili veličinu događaja, naš tim je spreman da odgovori na vaše potrebe i pruži vam najbolja moguća rešenja. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih usluga koje zadovoljavaju sve vaše tehničke zahteve.

PORTFOLIO

Zahvaljujući iskustvu i kvalitetu realizovali smo ogroman broj projekata

Od velikog broja koncerata na otvorenom i u zatvorenom prostoru, dočeka Novih godina, festivala, korporativnih promoocija na otvorenom i zatvorenom prostoru, sportskih i ostalih događaja koje smo tehnički organizovali i realizovali, izdvajamo samo neke.