Jan Audio tim

LJUDI IZA NAŠEG USPEHA

Upoznajte naš tim

Iza svakog uspešnog događaja stoji posvećen tim stručnjaka koji rade sa strašću i profesionalizmom. Upoznajte naše profesionalce koji donose vrhunski kvalitet, inovaciju i posvećenost u svaki projekat. Naš tim je tu da vaše ideje pretvori u stvarnost.

Miroslav Anušiak

Direktor

Jan Anušiak

Osnivač

Vladimir Anušiak

Direktor

Postanite deo našeg tima

Pridružite se Jan Audio porodici

U Jan Audio, uvek tražimo talentovane i posvećene profesionalce koji žele da doprinesu našem uspehu i rastu. Ako ste strastveni u vezi sa ozvučenjem, rasvetom i organizacijom događaja, i želite da radite u dinamičnom i stimulativnom okruženju, pozivamo vas da nam se pridružite. Pošaljite nam svoju prijavu i postanite deo našeg tima stručnjaka koji svakodnevno stvaraju nezaboravne događaje.

0 +

Realizovanih projekata

ZAŠTO IZABRATI NAS

Posvećenost kvalitetu vašeg događaja

Naša posvećenost kvalitetu, iskustvu i profesionalizmu čini nas idealnim partnerom za organizaciju vašeg sledećeg događaja. Bez obzira na vrstu ili obim, mi smo tu da vašu viziju pretvorimo u stvarnost, pružajući vam nezaboravno iskustvo i najviši nivo zadovoljstva.

Profesionalci

Naš tim se sastoji od visoko proefesionalnih i iskusnih pojedinaca.

Izbor bine

Kakve god da su vaše potrebe imamo pravu binu i konstrukcije .

Tehnička realizacija

Godine iza nas su garant da možemo tehnički da realizujemo bilo koji događaj.

Dizajn zvuka i svetla

Veliko iskustvo i kontuniurano ulaganje u novu opremu obezbeđuju vrhunski ugođaj.

Prijava za posao

Popunjavanjem podataka upisujete se u našu bazu kandidata za zaposlenje i dajete nam saglasnost da Vas kontaktiramo kada se otvori pozicija koja odgovara Vašim kvalifikacijama i afinitetima.

Molimo Vas da popunite sva polja.